Over Create2Fit

"Create2Fit BV is de overkoepelende organisatie"

Koffiediscounter.nl is een van de zes webshops van Create2Fit. De overige vijf webshops zijn: Televisiewinkel.nl, Barbecueshop.nl, Koffiestore.nl, Phurby.nl en Sneeuwkettingen.com. Een snelgroeiend bedrijf met een fysieke winkel gevestigd in Naarden langs de A1. Op zoek naar goed advies? Laat je informeren door onze koffiespecialisten.Koffiediscounter.nl

Koffiediscounter.nl specialiseert zich op het gebied van espressomachines en alles wat daarbij hoort. De vestiging in Naarden, van maar liefst 300m2, biedt je 7 dagen per week de mogelijkheid espressomachines van bijvoorbeeld Delonghi, JURA, Siemens, Philips, Saeco, Solis, Quickmill en Bodum te aanschouwen.

In de winkel vind je meer dan 60 koffiemachines en getraind personeel die je hier alles over kunnen vertellen. Laat je ook voorlichten over de exclusieve koffiebonen en accessoires die ervoor zorgen dat je optimaal kunt genieten van de lekkerste koffie. Wekelijks zijn er demonstraties om jou de beste koffie ervaring te laten beleven en wie weet drink je een kopje koffie met Tom Coronel zelf! Ben je er al uit, dan kun je het product de volgende werkdag al in huis hebben mits je besteld voor 22:00 uur.

Bekijk alle koffiemachines

Televisiewinkel.nl

Met Tom Coronel aan het roer is Televisiewinkel.nl uitgegroeid tot de grootste gespecialiseerde (web)winkel op het gebied van televisies en audio. De vestiging in Naarden, van maar liefst 300m2, biedt je 7 dagen per week de mogelijkheid de televisies van bijvoorbeeld Samsung, Sony, LG, Philips, Sonos en Vogels (muurbeugels) te aanschouwen en te beluisteren.

In de winkel vind je een groot assortiment aan televisies en getraind personeel die je hier alles over kunnen vertellen. Laat je ook voorlichten over de mogelijkheden wat betreft audio. Wij leveren direct vanuit onze voorraad en hebben altijd meer dan 1.000 televisies op voorraad. Ben je er uit, dan kun je het product de volgende werkdag al in huis hebben mits je besteld voor 22:00 uur.

Bekijk alle televisies
Barbecueshop.nl

Barbecueshop.nl specialiseert zich op het gebied van barbecues en alles wat daarbij hoort. De vestiging in Naarden, van maar liefst 700m2, biedt je 7 dagen per week de mogelijkheid de barbecues van bijvoorbeeld Weber, Big Green Egg, Campingaz, Cobb, Grandhall, Outdoorchef en Patton te aanschouwen.

In de winkel vind je een uitgebreid assortiment van barbecues en getraind personeel die je hier alles over kunnen vertellen. Laat je ook voorlichten over de benodigdheden denk hierbij aan accessoires, kruiden, houtskool en kookboeken. Zo zorg je ervoor dat je optimaal kunt genieten! Ben je er al uit, dan kun je het product de volgende werkdag al in huis hebben mits je besteld voor 22:00 uur.

Bekijk alle barbecues
Back to top
  Loading...